Es dievinu šo recepti – tomāti ar vīnogām (bez etiķa)

Pat marinādi izdzeram sausu!

Sastāvdaļas uz 3 l burku:

  • saldie pipari – 1-2 gabali
  • gaišās vīnogas
  • garšvielas un zaļumi, kurus jūs parasti izmantojat

Gatavošana:

  1. Liekam tomātus un garšvielas burkā, starp tiem liekam vīnogas, sadalot mazos ķekaros (pa dažām ogām uz katra zariņa). Aplejam visu ar verdošu ūdeni.
  2. Pēc 20 minūtēm nolejam ūdeni. Pievienojam tomātiem 2 ēdamkarotes cukura un ēdamkaroti sāls, aplejam vēlreiz ar verdošu ūdeni un aizvākojam ar novārītiem vāciņiem.
  3. Sasedzam līdz pilnīgai atdzišanai.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru